Henkinen valmennus

Oletko valmis muutokseen? Oletko todella?

Jos olet, siinä tapauksessa ehdotan sinulle seuraavaa: tapaamme ja laitamme muutoksen käyntiin.

Henkinen valmennus perustuu keskusteluihin ja keskustelujen aikana esiin nouseviin oivalluksiin, havahtumisiin ja tiedostamiseen, jotka vievät sinut kohti todellista ja aidointa olemustasi, pysyvää rauhaa, levollisuutta ja elämän iloa.

Mitä muutos edellyttää sinulta?

Muutoksen tärkein edellytys on, että olet riittävän motivoitunut muutokseen: olet saanut draamasta tarpeeksesi – tiedät, että nykyinen tiesi on tullut päätepisteeseensä. On erilaisia lähtötilanteita, mutta sinun on hyvä varautua noin vuoden prosessiin. 

Tapaamispaikka

Pyrin aina löytämään tapaamistilan, joka on mahdollisimman lähellä sinua tai sijainniltaan sellainen, että sinun on helppo sinne tulla. Sopimuksen mukaan voimme tavata myös kotonasi tai muussa toiveesi mukaisessa rauhallisessa ympäristössä. Valmennus voidaan toteuttaa myös puhelimitse tai videon välityksellä, kunhan sinulla on mahdollisuus olla yksin ja pystyt keskittymään valmennukseen. Puhelin- ja videotapaamiset sopivat parhaiten hieman myöhemmässä vaiheessa prosessia.

Ilmainen ensimmäinen tapaaminen (60 minuuttia):

  • Kerron valmennuksesta ja tutustun tilanteeseesi 
  • Valinnastasi riippuen, voi olla elämäsi suurimman muutoksen alkuhetki
  • On sinulle ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään ja voit miettiä päätöstäsi jatkon suhteen kaikessa rauhassa tapaamisen jälkeen

Valmennushinnat:

  • Vapautuspaketti sisältää avaimet elämäsi muutokseen. Paketti sisältää 20 tuntia (10 kahden tunnin) valmennusta (toiveesi mukaan tapaamisia, videon tai puhelimen välityksellä toteutettavaa valmennusta) ja sen hinta on 800 euroa. Tämän paketin ottaneelle lisätunnit 40 euroa per tunti. Hinta pitää sisällään matkakulut pääkaupunkiseudulla
  • Vapautuspaketti (light) sisältää avaimet elämäsi muutokseen. Paketti sisältää 10 tuntia (5 kahden tunnin) valmennusta (toiveesi mukaan tapaamisia, videon tai puhelimen välityksellä toteutettavaa valmennusta) ja sen hinta on 500 euroa. Tämän paketin ottaneelle lisätunnit 50 euroa per tunti. Hinta pitää sisällään matkakulut pääkaupunkiseudulla
  • Toivon Tuuli ja Pro Bono: mahdollisuuksieni mukaan tarjoan ilmaista valmennusta henkilöille, joilla on tiukka taloudellinen tilanne. Kysy rohkeasti.
  • Ainoastaan erityisissä tilanteissa voin toteuttaa valmennusta lyhyempikestoisina prosesseina, jolloin hinta on 60 euroa per tunti. Hinta pitää sisällään matkakulut pääkaupunkiseudulla

Kysymyksiä ja vastauksia henkiseen valmennukseeni liittyen löytyy Usein kysyttyä -sivulta.

TÄRKEÄÄ TIETOSUOJAAN LIITTYEN: Toivon Tuulessa on tehty jo ennen toiminnan aloittamista, tietoinen ja ehdoton valinta asiakkaiden suojelemiseksi niin, että koskaan ei asiakkaasta tai hänen tilanteesta tulla tekemään minkäänlaisia muistiinpanoja.