Henkinen valmennus

Oletko valmis muutokseen? Oletko valmis vapauteen, elämän iloon ja parempaan terveyteen?

Jos olet, siinä tapauksessa ehdotan sinulle seuraavaa: tapaamme ja laitamme muutoksen käyntiin.

Henkinen valmennus perustuu sinun tavoitteisiin, keskusteluihin ja keskustelujen aikana esiin nouseviin oivalluksiin, havahtumisiin ja tiedostamiseen.

Pyrin aina löytämään tapaamistilan, joka on mahdollisimman lähellä sinua tai sijainniltaan sellainen, että sinun on helppo sinne tulla. Sopimuksen mukaan voimme tavata myös kotonasi tai muussa toiveesi mukaisessa rauhallisessa ympäristössä. Valmennus voidaan toteuttaa myös puhelimitse tai Skypen välityksellä, missä sitten oletkaan: kotona sohvallasi, mökkisi laiturilla, hotellihuoneessa – kunhan sinulla on mahdollisuus olla yksin ja pystyt keskittymään valmennukseen.

Mitä muutos edellyttää sinulta?

Muutoksen tärkein edellytys on, että olet riittävän motivoitunut muutokseen. On erilaisia lähtötilanteita, mutta sinun on hyvä varautua noin vuoden prosessiin. Lupaan sinulle muutoksen, josta et enää halua palata entiseen!

Ilmainen ensimmäinen tapaaminen (60 minuuttia):

  • Kerron valmennuksesta ja tutustun tilanteeseesi sekä toiveisiisi valmennuksen tuloksista
  • Valinnastasi riippuen, voi olla elämäsi suurimman muutoksen alkuhetki!
  • On sinulle ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään ja voit miettiä päätöstäsi jatkon suhteen kaikessa rauhassa tapaamisen jälkeen

Valmennushinnat:

  • Vapautuspaketti sisältää avaimet elämäsi muutokseen. Paketti sisältää 30 tuntia (15 kahden tunnin) valmennusta (toiveesi mukaan tapaamisia, Skypen/Teamsin tai puhelimen välityksellä toteutettavaa valmennusta) ja sen hinta on 1200 euroa. Hinta pitää sisällään matkakulut pääkaupunkiseudulla
  • Toivon Tuuli ja Pro Bono: mahdollisuuksieni mukaan tarjoan ilmaista valmennusta henkilöille, joilla on tiukka taloudellinen tilanne. Kysy rohkeasti!
  • Erityisissä tilanteissa voin toteuttaa valmennusta lyhyempikestoisina prosesseina, jolloin hinta on 60 euroa per tunti. Hinta pitää sisällään matkakulut pääkaupunkiseudulla

Kysymyksiä ja vastauksia henkiseen valmennukseeni liittyen löytyy Usein kysyttyä -sivulta.