Etsitkö

MIELENRAUHAA

Kaipaatko elämääsi levollisuutta, keveyttä, iloa ja rentoutta – rakkauttakin?

Joko riittää kärsimys ja ahdistus?

Tarvitsetko vauhtia huippusuorituksiin?

Lupaan sinulle avun ja myönteisen muutoksen – ja niin tahtoessasi, koko elämän muutoksen – tarjoamani henkisen valmennuksen avulla.

Henkinen valmennus on suunnattu sinulle jos

Tunnet hukanneesi itsesi

Onko elämäsi nykyinen jakso on tullut päätepisteeseensä, mutta et tiedä miten eteenpäin?

Millaista olisi elämäsi ilman ahdistusta, stressiä, masennusta?

Et voi tietää sitä, jos elät näiden tunteiden rajoittamana. Usein nämä tunteet liittyvät parisuhteeseen tai sen päättymiseen, läheisen ihmisen kuolemaan, yksinäisyyteen, työhön, tyytymättömyyteen itseä kohtaan, terveysongelmiin, menneisiin tapahtumiin tai tulevaisuutta koskeviin pelkoihin. Tarjoamani henkisen valmennuksen avulla lupaan sinulle avun ja muutoksen sekä ulospääsyn elämän energiaasi rajoittavista tunteista.

Etsit syvempää henkisyyttä

Etsitkö tyhjyyden ja merkityksettömyyden tilalle syvempää henkisyyttä ja kosketusta aitoon sisimpääsi?

Henkisen valmennuksen avulla autan sinua kasvamaan henkisellä polullasi ja löytämään syvemmän merkityksen elämääsi ilman kytköstä mihinkään tiettyyn uskontoon tai uskonnollisuuteen.

Haluatko tietää enemmän henkisyydestä tai syventää henkisyyttä elämässäsi

Tähtäät huippusuorituksiin

Tavoitteletko huippusuorituksia, aitoutta olemukseesi tai uudenlaista luovaa energiaa? Henkisen valmennuksen avulla mielesi vapautuu peloista ja  puristuksesta täydelliseen läsnäoloon. Löydät kosketuksen aivan uudenlaiseen energian-, voiman- ja luovuudenlähteeseen

olet huippu-urheilija tai vaativissa tehtävissä ja haluat saavuttaa huippusuorituksia

Tarjoamani henkinen yksilövalmennus on ainutlaatuista Suomessa.

Valmennukseni on elämäsi, energiasi  ja potentiaalisi vapauttamiseen tähtäävää valmennusta: vapaudut täyteen elämään, kun elämän virtausta rajoittavien ajatusten, uskomusten, ahdistuksen ja pelkojen harha on tiedostettu ja ohitettu. Tulet tavoittamaan aivan uudenlaisen elämän ulottuvuuden!

Mitä muutos edellyttää sinulta? Riittää, että haluat muutoksen, muuta ei tarvita. Jos haluat muutoksen – minä lupaan sinulle myönteisen muutoksen!

Ensimmäinen tapaaminen on sinulle ilmainen – ilman sitoutumisia. Henkinen valmennus perustuu sinun tavoitteisiin, keskusteluihin ja keskustelujen aikana esiin nouseviin oivalluksiin, havahtumisiin ja tiedostamiseen. 

Tämä voi olla elämäsi muuttavan matkan alkuhetki!

Henkisen valmennuksen hyötyjä

Vapaudut ahdistuksestasi ja peloistasi ja levollisuus ja harmonia astuu elämääsi

Löydät todellisen olemuksesi ja olemisen rauhan, vapauden, keveyden sekä ilon

Saat monia terveyshyötyjä: sydämesi ja aivosi voivat hyvin, kehosi puolustuskyky, rakkausenergiasi ja muistisi paranevat

Huippusuorituksesi mahdollistuvat, kun mielesi vapautuu peloista ja puristuksesta täydelliseen läsnäoloon

Vahvistuneen läsnäolosi myötä joka solusi on mukana esiintymisessäsi ja olemukseesi tulee syvyyttä ja aitoutta

Luovuus lisääntyy ja saat kosketuksen aivan uudenlaiseen luovuudenlähteeseen sisälläsi

Oletko valmis muutokseen?

Oletko valmis vapauteen, elämän iloon ja parempaan terveyteen?

Jos olet, siinä tapauksessa tarjoan sinulle seuraavaa: tapaamme ja laitamme muutoksen käyntiin. Ensimmäinen tapaaminen on sinulle ilmainen!

Pyrin aina löytämään tapaamistilan, joka on  sijainniltaan sellainen, että sinun on helppo tulla sinne. Sopimuksen mukaan voimme tavata myös kotonasi tai muussa rauhallisessa paikassa. Valmennus voidaan toteuttaa myös puhelimitse tai Skypen välityksellä, kunhan sinulla on mahdollisuus olla yksin ja pystyt keskittymään valmennukseen.

Valmennushinnat ensimmäisen ilmaisen kerran jälkeen:

  • Valmennustapaaminen on kestoltaan 60 minuuttia ja sen hinta on 40 euroa. Sitoudut vain yhteen tapaamiseen kerrallaan.
  • Vapautuspaketti sisältää avaimet elämäsi muutokseen. Paketti sisältää 20 tuntia valmennusta ja sen hinta on 600 euroa.

Usein kysyttyä

Haluaisin muuttua, mutta minua myös pelottaa muutos. Voiko pelkoni estää muutoksen?

Pelko on luonnollinen tunne ja reaktio tuntemattoman äärellä. Kerron muuttumisesta ja myönteisestä muutoksesta, sekä siitä, miten sinun on muututtava, jotta elämäsi voi muuttua. Joudun käyttämään tuttuja käsitteitä näitä asioita kuvatessani. Todellisuudessa sinä et tule muuttumaan henkisen valmennuksen aikana. Sinun ei tarvitse muuttua, sillä sinussa ei ole mitään vikaa! Valmennukseni tehtävä on auttaa sinua löytämään sinussa oleva vapaus, valo, kirkkaus, rohkeus, ilo, levollisuus ja rakkaus – sillä muun muassa näistä sinä koostut ja näitä sinä olet. Henkisen valmennuksen avulla voit siis löytää todellisen luontosi ja olemuksesi – selkeän ja kirkkaan ”sinän”. Toki tällä on merkittäviä vaikutuksia elämääsi, mutta tulet kohtaamaan muutokset levollisuudella ja ilolla.

Lupaat myönteisen muutoksen, mihin lupauksesi perustuu?

Tarjoan tämän muotoista henkistä valmennusta ainoana Suomessa. Olen itse läpikäynyt ja läpielänyt jokaisen askeleen – myös ne tärkeät ”harha-askeleet” – ja tästä on muotoutunut henkisen valmennukseni konsepti. Olennaisilta ajattelun-, mielen- ja tietoisuuden osilta olemme samanlaisia ja siksi valmennuskonseptini toimii myös sinulle. Valmennuksessa viitoitan polkua, mutta sinulla tulee olla motivaatio lähteä tuolle polulle.

Onko henkinen valmennus jonkinlaista terapiaa?

Kyllä ja ei. Henkinen valmennus on terapiaa sen klassisessa mielessä, koska sillä on parantavia ja eheyttäviä vaikutuksia. Tarjoamani henkinen valmennus menee tavallaan syvemmälle tai taemmas kuin perinteiset terapiamuodot. Perinteiset terapiamuodot keskittyvät pitkälti menneisyyteesi ja löytämään mielen tason ratkaisuja mielen tuottamiin ongelmiin. Tällä on perusteltu aikansa ja paikkansa monen kohdalla. Tarjoamani henkisen valmennuksen näkökulmasta, mielen pienessä ja rajoittuneessa tilassa myllertäminen ja uudelleenjärjestely ei ole ratkaisu, jos kaipaat syvempää rauhaa ja onnellisuutta ja jos haluat tiedostaa todellisen olemuksesi. Henkisen valmennuksen myötä voit nähdä mielen, ajattelun ja ajatusten todellisen luonteen ja ottaa tervehdyttävää etäisyyttä ajatuksiin ja ajatteluun. Löydät ennen kokemattoman, mutta aina sinussa olleen rauhan ja vapauden ajatusten takaa. Silti voit käyttää ajattelun työkalua, kun tarvitset sitä – itseasiassa terävämpänä ja luovempana kuin aikaisemmin. Henkisen valmennuksen terveyshyödyt ovat laajat.

Jame Kärki

Olen tehnyt pitkän työrupeaman ihmisten elämää ja hyvinvointia tukevissa tehtävissä ja rooleissa. Työnkuviini on kuulunut myös auttaminen kriisitilanteissa ja elämäntilanteiden hallinnassa. Työni on pitänyt sisällään paljon ihmisen kärsimyksen kohtaamista. Työskentelin näissä tehtävissä 10 vuotta myös Norjassa. Koulutustaustaltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri.

Jos työurani on pitänyt sisällään paljon tuskan kohtaamista, en siltä itsekään ole tietenkään välttynyt – onneksi! Henkisen heräämisen, kasvun ja valmentamisen kannalta, merkittävin opettajani on ollut oma – taakse jäänyt – kärsimykseni.

Nyt kaikki näyttää kirkkaalta ja yksinkertaiselta. Olen. Elämä on. Kaikki on, niin kuin on. Elämä on hyvä.

Tätä edelsi kuitenkin pitkä prosessi, jossa vuosien mittaan kahlasin paljon erilaista kirjallisuutta ja erilaisia seminaareja. Nyt tiedän, että ne eivät ole ratkaisu. Mielen toiminta, ajatukset sekoittavat meidät. Se ei viimekädessä auta, että täytämme mielemme erilaisilla mielen sisällöillä. Mieli tekee sitä, mitä mieli tekee. Mieli tekee joka tapauksessa asioista monimutkaisia ja ongelmallisia.

Kun mielen ja ajatusten harha on ohitettu, elämä on hyvää, harmonista, ongelmatonta. Elämässä on toki edelleen haasteita, mutta mielen tuottamat ”ongelmat” ovat poissa.

 

Ajattomankohtaista

Tarkoitus on saattaa sinut tähän hetkeen, ainoaan todelliseen hetkeen joka sinulla on tai koskaan tulee olemaan. Tekstit pyrkivät herättämään sinua ajatusten ahtaasta maailmasta, ajatusten ulkopuoliseen maailmaan. Osa teksteistä avautuu helpommin henkisellä polulla jo jonkin aikaa olleille. Tekstit ovat ajatuksia ja siksi ne eivät ole itsessään tärkeitä – tärkeämpää on se, mihin ne viittaavat.
Luotatko Kaikkeuden – sinutkin luoneen – viisauteen ja ohjaukseen vai mieluummin mielesi tarinoihin ja uskomuksiin: oletko levossa, yhtä ja flowssa vaiko mieluummin mielesi sätkynukke?

Yhteystiedot

jame.karki@toivontuuli.fi
0401260676
Karhutie 15,
02400 Kirkkonummi
toivontuuli.fi

Ota yhteyttä